DAYSEADAY GROUP

Sinds 1986 is de Dayseaday Group een toonaangevende handelspartner in verse en diepgevroren visproducten.

De Dayseaday Group is uitgebreid door autonome groei en overnames in binnen- en buitenland en doet nu wereldwijd zaken in meer dan 50 landen.

Bonesca

Importeur en leverancier van diepvriesproducten inclusief de meer exotische soorten

Eind 2014 heeft Dayseaday BV een controlerend belang genomen in Bonesca BV. Het bedrijf toen gevestigd aan de Meer op Urk, handelt in bevroren producten. Hoofzakelijk vis, maar ook vlees en gevogelte, groentes en andere diepvries food producten. Levering vindt met name plaats aan groothandels, foodservice en cateringbedrijven in exotische visproducten in heel Europa.

Ook levert het bedrijf aan winkels, supermarkten en toko’s in heel Europa. Door het brede assortiment is Bonesca een belangrijke speler in de markt. Het bedrijf bedient 900 actieve klanten. Vrijwel alle vis wordt geïmporteerd samen met Dayseaday. Daardoor ontstaat een inkoopvoordeel en wordt er veel kennis van de markt opgebouwd.

Najaar 2016 is Bonesca verhuisd naar het het Schulpengat 9 op Urk. Daar betrekt het een kantoor en vriescel van Dayseaday. Bonesca heeft daar de beschikking over 2000 pallet plaatsen en ook de orderpicking vindt plaats in een van de hallen aan het Schulpengat.
Jaarlijks verhandelt het bedrijf ongeveer  8,5 miljoen kg vis met een omzet van € 23 miljoen (2020)