DAYSEADAY GROUP

Sinds 1986 is de Dayseaday Group een toonaangevende handelspartner in verse en diepgevroren visproducten.

De Dayseaday Group is uitgebreid door autonome groei en overnames in binnen- en buitenland en doet nu wereldwijd zaken in meer dan 50 landen.

Fresh

Importeur, leverancier en verwerker van veel verse visproducten van over de hele wereld

Met Dayseaday Fresh zijn wij al ruim dertig jaar een toonaangevende en betrouwbare partner in verse vis. Deze vis kopen wij dagelijks in op grond van strenge criteria waarna de vis zo snel mogelijk wordt aangeleverd in Urk.

Dagelijks verlaten meer dan honderd soorten vis en visproducten ons bedrijf. Via gecertificeerde transporteurs en luchtvracht op weg naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Wij produceren onze vis en visproducten iedere dag volgens de standaard eisen van HACCP, IFS en FDA. Daarnaast leveren wij ook MSC gecertificeerde vissoorten.

Verder is ons bedrijf geauditeerd en gecertificeerd door het Russische Rosselkohznadzor. Daarmee zijn leveringen mogelijk naar de Custom Union. Ons goed opgeleide en gemotiveerde team maakt met enthousiasme gebruik van de modernste faciliteiten in productie-, verpakkings- en expeditie ruimtes.

Met onze goede naam in kwaliteit, kwantiteit, service, flexibiliteit en assortiment staan wij garant voor hoogwaardige producten.

Klik op de afbeelding van het logo om onze certificaten te downloaden.