DAYSEADAY GROUP

Sinds 1986 is de Dayseaday Group een toonaangevende handelspartner in verse en diepgevroren visproducten.

De Dayseaday Group is uitgebreid door autonome groei en overnames in binnen- en buitenland en doet nu wereldwijd zaken in meer dan 50 landen.

Marinus

Importeur, producent en leverancier van visproducten, gespecialiseerd in de Noord-Amerikaanse markt

In 2021 heeft Dayseaday Gebr. Post volledig overgenomen. Het bedrijf kampte met opvolging en met de inbreng van Dayseaday hoopt het bedrijf de toekomst in te gaan.

Lub Romkes is namens Dayseaday locatiemanager van Gebr. Post en is daar meerdere dagdelen per week. Door de samenwerking kan er een breder assortiment worden aangeboden en kunnen de producten van Dayseaday hun weg vinden naar de afnemers van Gebr. Post.

Het bedrijf is gevestigd aan de Stortemelk 1 op Urk en is een productie en handelsbedrijf in hoofdzakelijk Noordzeevis. Het is een (h)echt familiebedrijf dat visproducten produceert van hoogwaardige kwaliteit.
Er wordt vis panklaar gemaakt, gesorteerd, gefileerd, en IQF gevroren in een eigen vriestunnel.

Ook heeft het bedrijf de beschikking over een opslag van 900 pallets diepvries. De klanten van Gebr. Post zijn voornamelijk groothandels en importeurs/distributeurs. Amerika is een belangrijk afzetgebied voor tong, schol, bot, tarbot en schartong. Het bedrijf bestaat sinds 1977 en heeft ongeveer 20 mensen in dienst. Jaarlijks wordt een omzet gerealiseerd van circa 8 miljoen euro. Gebr Post heeft enkele sterke merken zoals Marinus en Prince of Urk.